Namaz od piletine sa češnjakom

Napisao Rubrika: Recepti sa češnjakom

Priprema

Piletinu narežite na kockice i popecite na 30 g maslaca.
Pospite Vegetom, kajenskim paprom, dodajte nasjeckani češnjak i pirjajte podlijevajući vodom dok meso ne omekša.
Meso usitnite u električnoj sjeckalici, a zatim pomiješajte s preostalim omekšalim maslacem.
Dodajte limunov sok, kurkumu, đumbir i nasjeckani peršin.

Sastojci

Broj osoba: 6 osoba

 400 g pilećih fileta 180 g maslaca 1 žlica VegeteSaznaj više na namirnici podravka.hr ½ žličice kajenskog papra 3-4 češnja češnjaka 2 žlice nasjeckanog peršina 5 žlica limunova soka 1 žličica kurkume ½ žličice đumbira u prahu

Ovaj recept za vas smo pronašli na: www.coolinarka.hr

Podijeli sa prijateljima:

Podijeli mišljenje sa nama

komentari