Par riječi o nama…

OPG Čerkez malo je poljoprivredno gospodarstvo koje se smjestilo u mjestu Ježdovec, koje se nalazi pokraj Zagreba. Većina stanovništa u ovom mjestu od davnina se bavi poljoprivredom i vrlo vjerojatno su Vaše bake i mame kupovale namirnice uzgojene upravo na Ježdovečkom tlu.

Počevši od 30-tih godina prošlog stoljeća, danas obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Čerkez broji već četvrtu generaciju naraštaja koja nastavlja tradiciju uzgoja poljoprivrednih proizvoda.

Danas, kada je obiteljsko gospodarstvo postalo OPG, predstavljamo vam naš prvi brand na kojeg smo izrazito ponosni – Martinov eko češnjak!

Martinov eko češnjak 100%-tni je domaći proizvod sa dokazanom sljedivosti organskog uzgoja

Martinov češnjak nosi ovaj naziv jer je upravo Martin, najstariji član najmlađe generacije obitelji Čerkez, donio odluku i plan u kojem će se OPG Čerkez bazirati upravo na proizvodnji češnjaka.
Kao nagrada za dosadašnji uloženi rad i trud Martinov češnjak dobitnik je i ponosni vlasnik Eko-znaka, koji se dodijeljuje na području Europske unije, i služi potrošačima kao dokaz da je nešto što se na tržištu predstavlja kao “eko“ i zaista eko!

Na tržištu na kojem dominira roba sumnjivog uvoznog porijekla i gdje svi oni okusi koje pamtimo iz djetinjstva pomalo nestaju a zamjenjuje ih jedan plastični izgled i okus, mi želimo biti svoji. Iako je ekološki način uzgoja puno teži, mi od tog načina ne želimo odustati. Bez obzira na uvjete koji nas okružuju, mi želimo svakoga dana plasirati poljoprivredne proizvode za koje možemo reći kako ni u jednom trenutku nisu tretirani pesticidima i drugim supstratima, već su uzgajani pažnjom i voljom stavljajući naglasak na zdravlje i okus. Naši planovi kao i ambicije za daljnji rad stalno se razvijaju, nadamo se dragi čitatelju da ćete prepoznati vrijednosti kojima se vodimo, kao i zdravim proizvodima koje nudimo te da ćete nam ukazati povjerenje kupujući domaće, kupujući zdravo!

…jer domaće je najbolje!

Podijeli sa prijateljima: