Tuna s umakom od češnjaka

Napisao Rubrika: Recepti sa češnjakom

Sastojci:

2 sitno sjeckana češnja češnjaka
1 žlica maslinovog ulja
1 žlica balsamico octa
1/4 čajne žličice soli
1/8 žličice mljevenog crnog papra
4 tuna odreska
1 1/2 žličica nasjeckanog svježeg peršina ili bosiljka

Priprema:

Češnjak prepecite na 1 čajnoj žličici ulja 30 do 60 sekundi na vrlo slaboj vatri. Odmah dodajte ocat, polovicu soli i polovicu papra. Promiješajte i ugasite vatru.

Ribu pospite s preostalim paprom i solju. Zagrijte preostale 2 žličice ulja preko srednje topline. Ribu pecite 4 do 5 minuta sa svake strane.

Ribu poslužite s umakom od češnjaka posutu peršinom ili bosiljkom.

 

Ovaj recept za vas smo prenijeli sa: www.centar-zdravlja.net

Podijeli sa prijateljima:

Podijeli mišljenje sa nama

komentari